Schumacher i-a cerut scuze lui Barrichello prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rubens Barrichello şi Michael Schumacher au luptat pentru locul 10 în cursa de la Hungaroring. spre finalul cursei, germanul s-a apărat energic împingându-l pe rivalul său spre zidul de protecţie.

Strategia l-a nemulţumit pe Barichello, întrucât acesta a fost la un pas să producă un accident, iar Schumacher s-a mulţumit să-i ceară scuze prin intermediul unui comunicat de presă.

Conflictul s-a încheiat în momentul când Schumacher i-a trimis un mesaj text pe telefonul mobil pentru a-şi cere scuze. Germanul a făcut acest gest sub pretextul de a-l felicita pe fostul său coechipier de la Ferrari pentru aniversarea a 300 de curse în Marele Circ.

"Nu am nicio problemă să vorbesc cu Barrichello. Au existat două motive pentru care i-am trimis un mesaj text, iar unul dintre ele a fost că este al 300-lea său Grand Prix şi avem o istorie împreună. Am considerat că este potrivit să-l felicit şi să clarific situaţia, pentru că a rămas cu impresia că l-am împins în zid, dar nu asta a fost ambiţia mea. Am vrut să concurez la limita fără niciun contact. Dacă el crede că l-am împins în zid, atunci îmi pare rău pentru asta", a declarat septuplul campion mondial la Spa-Francorchamps.

Chiar dacă în ultima perioadă l-a criticat dur pe Schumacher pentru stilul său de pilotaj, Barrichello spune că a acceptat scuzele sale şi că nu are nicio problemă personală cu el.

"Am primit astăzi un mesaj de la el, un SMS. Cineva i-a spus că am rămas cu impresia că m-a împins în zid, el a spus că nu a fost cazul şi şi-a cerut scuze pentru asta. Am acceptat scuzele şi i-am urat să aibă un weekend bun. Viaţa merge mai departe", a explicat brazilianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite