Premiu pentru Rossi: Un test cu Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentino Rossi
Valentino Rossi

Italianul Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial la motociclism viteză, va efectua câteva teste cu un monopost Ferrari, drept premiu pentru cucerirea coroanei cu lauri în Moto GP, anul trecut, cel de-al şaselea titlu la clasa regină.

"Aşa cum i-am promis atunci când a câştigat titlul mondial, Valentino va putea testa un monopost Ferrari. Sesiunea va avea loc la 20 şi 21 ianuarie, la Barcelona", a precizat Stefano Domenicali, directorul scuderiei italiene.

Din cauza noilor reglementări în ceea ce priveşte testele, Rossi nu va putea alerga însă pe ultima versiune ci va fi nevoit, la fel ca şi Michael Schumacher şi Felipe Massa, să folosească un monopost mai vechi, furnizat de Departamentul Clienţi, de la Ferrari.

Chiar dacă Rossi a exclus orice implicare în Formula 1, preferând să rămână în Moto GP, totuşi Domenicali nu a exclus varianta ca Il Dottore să fie un candidat serios pentru un loc la Ferrari, în cazul în care se va adopta la un moment dat varianta cu trei maşini de echipă.

"Se poate conta pe un pilot ca Valentino în cadrul unui asemenea proiect, în cazul în care el doreşte", a spus Domenicali, care l-a invitat la un test şi pe marele rival al lui Rossi, australianul Casey Stoner.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite