Kubica, încă doi ani la Renault

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polonezul Robert Kubica şi-a prelungit contractul cu echipa de Formula 1 Renault până în 2012, potrivit unui anunţ publicat de site-ul autosport.com

Evoluţiile excelente ale lui Kubica, care ocupă în acest sezon locul 6 în clasamentul piloţilor, cu 83 de puncte, i-au convins pe cei de la Renault să parafeze o nouă înţelegere, mai ales că polonezul se afla şi în atenţia altor echipe de top din F1.

"A fost o decizie simplă să continui cu o echipă în care mă simt ca acasă. Pentru mine este important să fiu în atmosfera potrivită, cu un bun grup de oameni care acţionează toţi în aceeaşi direcţie", a spus Kubica, care a sosit la Renault în această iarnă de la BMW Sauber.

"Obiectivul nostru este să ne luptăm pentru titlurile mondiale în următorii doi ani şi pentru asta aveam nevoie de un pilot de calibrul lui Robert: un tip rapid, concentrat şi care nu face greşeli. Evoluţiile sale în prima jumătate a sezonului 2010 au fost fără cusur şi am convingerea că vom realiza lucruri măreţe în viitor", a spus Eric Boullier, managerul Renault F1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite