Vettel: “Mi-ar plăcea să pilotez pentru Ferrari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul german Sebastian Vettel, de la Red Bull Racing, a dezvăluit că şi-ar dori să concureze, în viitor, pentru scuderia italiană Ferrari.

"Acum mă simt super-confortabil la Red Bull. Dar legenda Ferrari vorbeşte de la sine. Cred că pentru fiecare pilot ar fi ceva cu totul special să ajungă să piloteze acolo", a declarat Vettel pentru presa germană.

Neamţul are contract cu echipa Red Bull până la finalul sezonului 2011, însă este unul dintre piloţii de perspectivă din Formula 1 şi va fi cu siguranţă una dintre ţintele principale ale echipelor tradiţionale la finalul contractului.

Vettel a fost extrem de nemulţumit de rezultatul cursei din Australia, după ce a ratat victoria într-un mod aproape identic cu cel din Bahrain, fiind la conducere în ambele Mari Premii, şi apoi abandonând de fiecare dată după probleme tehnice.

"Sunt furios şi îmi trec prin minte numai cuvinte urâte. Sincer în acest moment mi-aş dori sa plec acasă, dar viaţa trebuie să meargă înainte. Am satisfacţia că din punctul meu de vedere am făcut tot ce mi-a stat în putere. Avem o maşină rapidă, dar trebuie să ne asigurăm că vom ajunge şi la finiş", a declarat germanul într-un interviu pentru site-ul oficial al competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite