Red Bull: "Ar fi foarte frustrant pentru noi să câştige Alonso titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Red Bull a condus detaşat ambele clasamente generale, iar acum se află în ipostaza de a rata câştigarea titlului mondial în urma abandonurilor suferite de Mark Webber şi Sebastian Vettel în Marele Premiu al Coreei de Sud.

Christian Horner, şeful Red Bul Racing, susţine că ar fi frustrant ca Fernando Alonso să câştige titlul mondial, din cauza victoriei obţinute în Germania în urma ordinelor de echipă, care sunt interzise de regulament, în urma cărora spaniolul a obţinut un avantaj de 7 puncte.

"Ar fi frustrant, pentru că este evident că am muncit sub auspiciile că ordinele de echipă au fost ilegale. FIA a luat decizia pe care a luat-o şi asta este, este clar pentru toată lumea. Trebuie să mergem mai departe şi să încercăm să vorbim pe circuit. Ambii piloţi au încă o şansă bună, în special Webber, pentru a ridica trofeul la sfârşitul anului", a declarat el.

Webber ocupă poziţia a doua în clasament la 11 puncte de Alonso, în timp ce Sebastian Vettel a coborât pe locul 4 la 25 de puncte de lider.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite