Sebastien şi Severine Loeb au câştigat Raliul Var

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial Sebastien Loeb şi soţia acestuia, Severine, pe post de copilot, au câştigat astăzi ediţia cu numărul 55 a Raliului Var. Plecaţi dimineaţă, pe ploaie, cei doi au recuperat o întârziere de 34 de secunde faţă de belgianul Pieter Tsjoen (Ford Focus WRC).

Familia Loeb a trecut în frunt câştigând primele două probe speciale ale zilei. Alsacianul pierduse primul loc ieri, ca urmare a unei erori făcute de soţia sa... "Dragul meu soţ a recuperat astăzi întârzierea. A fost un week-end super, însă astăzi am trecut prin momente grele. Am mers pe apă cu 60 de kilometri pe oră", a declarat Severine înainte de a urca pe podium.

Sebastien Loeb şi a sa soţie au concurat pe un automobil Citroen C4 WRC. "A fost ideea mea, căci Seb nu ar fi gândit niciodată să participe cu o astfel de maşină la acest raliu. A fost o modalitate de a-i mulţumit pentru cel de-al şaselea titlu mondial", a mărturisit Olivier Quesnel, şeful echipei Citroen Racing şi Peugeot Sport.

Titlul de campion al Franţei i-a revenit echipajului Guillaume Canivenq - Sebastien Grimal (Peugeot 207 S2000), clasat pe locul 6 în Raliul Var.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite