Titi Aur revine în Campionatul Naţional de raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titi Aur * Foto: Marian Burlacu
Titi Aur * Foto: Marian Burlacu

În opt rânduri campion al României la raliuri, bârlădeanul Constantin Aur şi-a anunţat astăzi, în mod oficial, revenirea după un an de pauză. El va pilota un automobil Mitsubishi Lancer Evo IX şi îl va avea drept copilor pe Borbely Karoly.

Prezentarea celor doi, ca de altfel şi a campionului en-titre, ungurul Szabo Gergo, a avut loc astăzi, la Romexpo, lângă Şcoala de Pilotaj Titi Aur. "După un an de pauză revin cu entuziasm în competiţie. Alături de mine va fi un nou copilot, Borbely Karoly, care îmi este prieten, dar şi un profesionist desăvârşit", a declarat multiplul campion, care are ca obiectiv să câştige şi în acest an.

Aur va concura un automobil Mitsubishi Lancer Evo IX, care are un design deosebit. "Am colaborat strâns cu mai mulţi specialişti pentru a avea o maşină la nivelul unei competiţii ce se vrea a fi de rang mondial". Nscut în 25 decembrie 1963, Titi Aur a debutat în raliuri acum 22 de ani, la Braşov. De atunci el a câştigat de opt ori titlul naţional la raliuri şi de două ori pe cel la Viteză în Coastă. A obţinut victoria în 51 de raliuri naţionale şi în 3 etape din Campionatul European. În 1995 a ocupat locul 2 la Campionatul Balcanic.

Alături de Aur s-a aflat şi campionul naţional en-titre, ungurul Szabo Gergo. Nscut în 20 septembrie 1968, acesta a participat la Raliul Monte Carlo în 2003, însă a abandonat. Campion al Ungariei în 2005, la grupa N, el a ocupat locul 2 în CNR acum doi ani, triumfând în 2009.

Campionatul Naţional de Raliuri 2010
16-18 aprilie:
Raliul Braşovului (asfalt)
7-9 mai: Raliul Argeşului (asfalt)
4-6 iunie: Raliul Mureşului (asfalt)
25-27 iunie: Raliul Clujului (asfalt)
16-18 iulie: Raliul Sibiului (macadam)
27-29 august: Ţara Bârsei (macadam)
17-19 septembrie: Raliul Aradului (macadam)
8-10 octombrie: Raliul Iaşului (macadam)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite