Gergo Szabo a câştigat Raliul Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua a doua a Raliului Aradului,  a continuat cu restul de zece probe speciale cu o lungime totală de aproape 113 kilometri. Din cauza vremii multe echipaje au ieşit în decor, iar o probă specială a fost anulată pentru evitarea unor accidente, întrucât pe traseu s-a aflat un autoturism abandonat.

“Am fost nevoiţi să anulăm o probă specială pentru că pe traseu se afla o maşină abandonată. Nu am vrut să riscăm producerea unor accidente”, a spus Mihai Leu.Totuşi ziua nu a fost lipsită de nenumărate ieşiri în decor. “Traseul este foarte bun, dar noi am avut nişte probleme, am lovit ceva, am făcut o pană”, a declarat Titi Aur.

Raliului Aradului s-a încheiat cu festivitatea de premiere şi cu nelipsita baie cu şampanie. Au fost premiaţi câştigătorii la mai multe grupe. “A fost nevoie să se introducă cele trei probe noi pentru că doar cu două probe speciale nu se poate construi un raliu”, a spus Gergo Szabo, câştigător Raliul Aradului.

Astfel după etapa a 7-a de la Arad calasamentul la general este: Locul 1 Gergo Szabo, Locul 2 Vali Porcişteanu şi locul 3 Bogdan Marişca. Ultima etapă din Campionatul Naţional va avea loc la Iaşi în data de 8 octombrie.

”Gergo şi Csaba au fost foarte rapizi şi din păcate nu am putut să mergem în acest ritm. Credcă am fost puţin cam lenţi pe zonele alunecoase, darn e bucurăm că am ajuns cu bine la final”, a declarat la finalul competiţiei Vali Porcişteanu, locul 3 la Raliul Aradului.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite