VIDEO Dacia Lodgy Glace, locul 3 la Val Thorens în Trofeul Andros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Lodgy Glace
Dacia Lodgy Glace

Desfăşurată la Val Thorens, prima etapă a ediţiei 2011/2012 a Trofeului Andros, competiţie automobilistică ce are loc pe o pistă acoperită de gheaţă, a fost câştigată de fostul pilot de Formula 1 Olivier Panis (Skoda Fabia). Pe locul 3 s-a clasat Evens Stievenart, care a concurat la volanul Daciei Lodgy Glace, un prototip care prefigurează monovolumul ce va fi lansat la Geneva, anul viitor.

Echipa patronată de constructorul francez de automobile Renault a produs uimire când a anunţat că în acest an va folosi două maşini şi trei piloţi. Multiplu campion mondial la Formula 1, Alain Prost rămâne liderul team-ului Dacia, alături de el concurând fiul lui, Nicolas, care a câştigat de două ori întrecerea pe gheaţă, şi Evens Stievenart. Acesta din urmă s-a impus în sezonul trecut, alături de cel supranumit "Profesorul", în Super Finala de pe Stade de France.

Alain Prost, flancat de fiul său, Nicolas, şi Evens Stievenart

Interesant este că după ce au folosit modelul Duster, acum cei trei pilotează prototipul Dacia Lodgy Glace, cel care prefigurează lansarea în primăvara lui 2012, la Salonul Auto de la Geneva, a monovolumului mărcii de la Colibaşi.

La finalul primei etape a Trofeului Andros, de la Val Thorens (Savoia), Stievenart a ocupat locul 3, iar Alain Prost a terminat pe 8, înaintea lui Jacques Villeneuve (Skoda Fabia).

Dacia Lodgy Glace

Următoarele etape sunt programate în Andorra (3 şi 4 decembrie), Alpe d'Huez (Isere, Franţa, 19 şi 20 decembrie), Isola (Alpes Maritimes, Franţa, 6 şi 7 ianuarie), Lans-en-Vercors (Isere, Franţa, 13 şi 14 ianuarie), Saint-die-des-Vosges (Vosges, Franţa, 21 ianuarie) şi Super Besse (Puy-de-Dome, Franţa, 28 ianuarie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite