VIDEO: Jorge Lorenzo l-a învins pe Valentino Rossi şi a plonjat în bazin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa de MotoGP de la Jerez (Spania) i-a prilejuit lui Jorge Lorenzo să câştige în faţa compatrioţilor. La puţine minute după ce trecuse linia de sosire ibericul s-a aruncat de bucurie într-un lac aflat lângă circuit!

Lupta de la clasa regină a Campionatului Mondial de motociclism viteză este pasionantă. Disputa este aprigă, iar cursa de ieri, de la Jerez (Spania), a dovedit-o. Victoria la MotoGP i-a revenit lui Jorge Lorenzo (Yamaha) care l-a depăşit pe final pe compatriotul său Dani Pedrosa (Honda) şi l-a ţinut la distanţă pe colegul şi rivalul său Valentino Rossi, deţinătorul titlului mondial.

Ibericul s-a bucurat într-o manieră originală, aruncându-se îmbrăcat în combinezon şi cu casca pe cap în lacul aflat lângă circuit. Spaniolului i-au fost aruncate câteva colace de salvare, iar cineva l-a ajutat să iasă din apă. "Am văzut lacul joi şi mi s-a părut amuzant să mă arunc în el. Cred că fanii au apreciat asta. Câteva clipe am crezut că nu vom mai putea ieşi", a declarat Lorenzo la conferinţa de presă.

Acest succes l-a propulsat pe iberic pe primul loc al clasamentului general. Lorenzo are 45 de puncte, fiind urmat de Valentino Rossi, 42 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite