Mercedes ar dori să-l angajeze pe Michael Schumacher!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţiile din Marea Britanie au lansat o ipoteză la prima vedere şocantă: Michael Schumacher ar putea reveni în Formula 1, însă nu la Ferrari, ci pentru Mercedes! Fostul patron de echipă Eddie Jordan susţine că negocierile sunt în curs.

Se ştie că Michael Schumacher este legat sentimental, dar şi moral, de Ferrari, echipa unde a obţinut cele mai importante succese din carieră. Cu toate acestea, surse din Marea Britanie susţin că multiplul campion mondial ar negocia o revenire pe circuit cu Mercedes.

Informaţia nu pare incredibilă, constructorul german lansând o ofensivă puternică în "Marele Circ" - se va implica substanţial la echipa Brawn GP, care a dominat ultima ediţie a Campionatului Mondial. Mai mult decât atât, fostul proprietar de echipă Eddie Jordan a declarat la BBC că Mercedes negociază cu Schumi, însă principala ţintă a sa ar fi Sebastien Vettel.

Purtătoarea de cuvânt a germanului, Sabine Kehm, a precizat că revenirea lui Michael Schumacher este "puţin probabilă". El a intenţionat să o facă în august trecut, ca înlocuitor al lui Felipe Massa, accidentat la Hungaroring, însă durerile la gât l-au împiedicat să şi reuşească.

Schumi s-a retras din Formula 1 la sfârşitul anului 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite