Robert Kubica a trecut cu bine şi de ultima operaţie la cot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident foarte grav la începutul anului, pe când participa la un raliu, pilotul de Formula 1 Robert Kubica a fost suspus la o serie de cinci intervenţii chirurgicale. Ultima a avut loc luni, la cotul drept, iar oficialii echipei Lotus Renault s-au declarat încrezători că polonezul va reveni curând pe circuit.

Într-un comunicat, constructorul francez de automobile, mai precis divizia sport a acestuia, a anunţat că "chirurgii sunt satisfăcuţi căci n-au constatat nicio complicaţie". Pe de altă parte, Lotus Renault pregătesc revenirea lui Kubica la volanul unui monopost de Formula 1. Inginerii s-au deplasat la Koln, în simulatorul Toyota Motorsport, acolo unde polonezul urmează a se reînvăţa cu comenzile. "Pot afirma că Robert va continua să participe la curse. Într-o lună, o lună şi jumătate, el va fi în măsură să ruleze pe circuit, la volan", a declarat managerul Daniel Morelli.

După ce va lucra la simulator, Kubica va efectua teste cu un Renault 2009. Oricum, sunt şanse mici ca el să poată participa la una dintre cursele de anul acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite