Renault este interesată să-l angajeze pe Nick Heidfeld

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director al echipei de Formula 1 Renault, Eric Boullier, nu are prea multe variante de piloţi pentru sezonul ce începe în martie. Pe lângă Robert Kubica, la team-ul francez ar putea fi angajat Nick Heidfeld, colegul acestuia de la BMW.

Întrebat care va fi al doilea pilot de la Renault F1, Boullier a răspuns în site-ul "Autosport": "Să vedem cine este disponibil în acest moment. Sunt doi piloţi experimentaţi şi tot atâţia începători. Noi urmărim două aspecte. Primul ar fi să aducem serenitate echipei, să-i asigurăm un moral foarte bun. Al doilea să găsim sponsori. Când vom avea toate elementele pentru aceasta vom lua o decizie".

Cel care l-a înlocuit pe Flavio Briatore consideră că Robert Kubica este capabil să contribuie singur la dezvoltarea monopostului în timpul testelor de la Valencia, de luna viitoare. El l-ar vedea pe Nick Heidfeld concurând lângă polonez, mai ales că amândoi au fost colegi la BMW. Un alt candidat ar fi rusul Vitali Petrov. "Naţionalitate nu contează", a adăugat Boullier, care a risipit astfel zvonul că Renault ar dori un pilot francez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite