Schumi a fost prezentat alături de monopostul Mercedes GP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apărută în urma achiziţionării lui Brawn GP, noua echipă Mercedes GP şi-a prezentat astăzi piloţii şi monopostul. Şi toate privirile s-au îndreptat spre Michael Schumacher, dar şi înspre bolidul argintiu, primul construit de germani în ultimii 55 de ani.

Găzduită de muzeul Mercedes din Stuttgart, prezentarea a fost urmărită de 600 de invidaţi. "Nu există multe vedete germane în lume, însă acum două dintre ele au fost asociate: Michael Schumacher şi Mercedes", a rostit cu mândrie Dieter Zetsche, preşedintele grupului Daimler, care s-a referit la noua echipă folosind un singur cuvânt: Nationalmannschaft.

Cu această ocazie a fost dezvăluit şi primul monopost construit integral de Mercedes în ultimii 55 de ani. Primele teste oficiale ale acestuia vor avea loc la începutul lunii februarie, pe circuitul de la Valencia. "Vrem să fim campioni mondiali. Avem cea mai bună maşină, însă nu vreau să spun că aceasta se va întâmpla din primul an. Suntem o echipă nouă. Avem nevoie de timp", a concluzionat Dieter Zetsche.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite