Dacia Duster a câştigat Raliul Gazelelor din Maroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Duster a triumfat în Maroc
Dacia Duster a triumfat în Maroc

Cele două echipaje care au concurat în Raliul Gazelelor, cu automobile Dacia Duster, s-au clasat pe locul 1, respectiv 4. Competiţia este deschisă în totalitate femeilor.

Compus din Isabelle Charles, responsabil cu culorile şi materialele folosite la realizarea automobilului 4x4 Dacia, şi Dounia Bennani, echipajul 315 a avut cel mai bun timp în întrecerea ce s-a desfăşurat în nordul Africii, între 15 şi 28 martie. Născută în 28 noiembrie 1962, Isabelle a absolvit Şcoala de Arte frumoase din Paris, apoi Şcoala Naţională Superioară de Arte Aplicate şi Meserii Artistice. Angajată la Renault din 1989, ea a fost implicată în mai multe proiecte sport, inclusiv în Formula 1. Pasionată de raliuri, Isabelle Charles a participat pentru a 5-a oară în Rallye Aicha des Gazelles.

Celălalt echipaj (316), alcătuit din Nathalie Descout, responsabil de campania globală de publicitate a modelului Duster, şi Dorothee Topin, s-a clasat pe locul 4.

De la începutul anului maşinile Dacia Duster au fost implicate în două competiţii importante. În afară de această participare în Raliul Gazelelor, automobilul produs la Colibaşi a fost condus de fostul campion mondial la Formula 1 Alain Prost în Trofeul Andros, întrecere desfăşurată pe gheaţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite