Schumi, debut pentru Mercedes GP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schumacher a facut primele ture cu Mercedes
Schumacher a facut primele ture cu Mercedes

Germanul Michael Schumacher a efectuat primele tururi de circuit la volanul monopostului său Mercedes, luni, la Valencia, la primele încercări în vederea Campionatului Mondial 2010 de Formula 1,

Septuplul campion mondial a rulat în cursul după-amiezii în faţa a numeroase camere de televiziune, într-o sesiune de antrenamente care marchează revenirea lui în Formula 1, eveniment îndelung comentat pe toate meridianele.

Concentrat, având pe cap o cască portocalie, Schumi s-a lansat fără să facă niciun semn spre pasionaţii veniţi în număr mare să asiste la evenimentul petrecut pe circuitul Ricardo Tormo din Cheste, în apropiere de Valencia.

Echipa Mercedes a făcut senzaţie în intersezon cumpărând scuderia Brawn GP, dublă campioană mondială în 2009, şi recrutându-l pe Michael Schumacher pe o perioadă de trei ani, la sfârşitul lunii decembrie.

Michael Schumacher, care a împlinit 41 de ani pe 3 ianuarie, se retrăsese din activitate la sfârşitul anului 2006. El va disputa pe 14 martie în Bahrein primul său Mare Premiu de F1 după 1.239 de zile de pauză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite