Rally Japan - Petter Solberg este lider după prima zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petter Solberg a este în continuare lider în Raliul Japoniei şi va porni în cea de-a doua zi cu un avans de 9.4 secunde în faţa lui Mikko Hirvonen, clasat al doilea.

Piloţii echipei Ford au avut evoluţii bune ăn prima zi, Hirvonen şi Latvala câştigând toate cele trei probe lungi.

Mikko Hirvonen urcă este pe locul 2, iar Jări-Matti Latvala se află la doar 1.1s în spatele lui Ogier, care îşi păstrează deocamdată poziţia a treia. Francezul a luat din nou startul pentru echipa oficială Citroen, în defavorea Sordo, trimis la Citroen Junior şi Ogier este deocamdată cel mai bine plasat din cele patru maşini de uzină aduse de Citroen în Japonia.

Dani Sordo nu se mai află pe podium din cauza unor probleme la transmisie. Coechipierul său, Sebastien Loeb se află la aproape un minut în spatele liderului, nereuşind să găsească soluţia pentru lipsă de viteză cauzată. În orice caz, francezul va scăpa de acest handicap mâine şi rămâne de văzut cât va putea recupera.

Deasemenea, trebuie urmărită evoluţia lui Sebastien Ogier şi făcute calculele, întrucât Loeb poate pleca din Japonia cu titlul, în condiţiile în care are nevoie de 17 puncte în plus faţă de noul sau coechipier.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite