Transilvania MotorSport se impune la Cupa Subaru în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul italian Alessandro Bruschetta a câştigat una dintre cele mai importante competiţii monomarcă din peninsulă, Subaru Impreza Rally Cup, folosind o maşină furnizată şi pregătită de Transilvania MotorSport, gruparea clujeană care a asigurat şi service-ul pe durata întregului sezon.

Cu victoria obţinută duminică, 22 noiembrie, în Ronde delle Marche, Bruschetta a câştigat trofeul în dauna finlandezului Teemu Arminen, pilotul de la Tommi Makinen Racing, preparatorul oficial al maşinilor Subaru de grupa N. Cei doi au încheiat sezonul 2009 la egalitate de puncte, dar italianul, cu trei victorii, două mai multe ca finlandezul, a intrat în posesia trofeului.

Proprietarul Transilvania MotorSport, Marco Tempestini, a fost foarte mulţumit de rezultate. "Este cea mai importantă competiţie dedicată maşinilor Subaru din Europa, şi a fost câştigată de un preparator clujean. Suntem mândri de acest lucru, dar mai mândri suntem că am bătut maşinile oficiale, preparate de Tommi Makinen Racing. Pe lângă Subaru-ul pilotat de Bruschetta, Transilvania MotorSport a deplasat în Italia, la Ronde delle Marche, şi două Citroen C2 R2, unul pilotat de Vlad Cosma, care a câştigat clasa lui, şi celălalt pentru un client italian, care a ocupat locul doi. A fost, deci, un week-end care a dovedit calităţile grupării tehnice clujene şi care ne dă o solidă doză de optimism pentru anul viitor", a declarat Tempesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite