Mercedes: "Nu exista niciun ultimatum! Schumacher rămâne!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher la Suzuka
Michael Schumacher la Suzuka

Echipa de Formula 1 Mercedes GP a negat zvonurile potrivit cărora Michael Schumacher va fi concediat dacă nu obţine rezultate bune în sezonul 2011.

Publicaţia germană Bild a relatat în această săptămână că Mercedes GP i-a dat un ultimatum lui Michael Schumacher, potrivit căruia germanul ar putea fi dat afară de la echipă în cazul în care va avea rezultate la fel de slabe şi în 2011.

Informaţia a fost publicată fără a menţiona sursa sau explica concret noţiunea de "rezultate bune", însă Mercedes a negat total speculaţiile. "Speculaţiile sunt o interpretare a ceea ce s-a spus, dar bineînţeles că nu exista niciun ultimatum. În prezent avem un handicap cu maşina noastră, dar nu am nicio nemulţumire şi niciun regret. Ne vom atinge obiectivele, dar trebuie să muncim din greu. Rămânem împreună şi, pentru mine, Schumacher este la fel de bun precum era şi poate chiar mai bun", a spus Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport.

El a continuat explicând faptul că germanul nu are niciun fel de emoţii că nu va obţine rezultate mai bune la anul."Este relaxat şi concentrat. Nu are nevoie de nimeni pentru a-l apăra şi cu siguranţă nu are nevoie de mine, dar suntem foarte mulţumiţi de munca pe care o facem. Dacă luăm în considerare că nu a fost în Formula 1 timp de trei ani, mergem în direcţia cea bună şi cu siguranţă nu există un ultimatum", a declarat germanul în cadrul unei conferinţe de presă a FIA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite