VIDEO Webber strânge fonduri pentru a ajuta un pilot accidentat grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mark Webber s-a apucat de acţiuni caritabile. Conform agenţiei Reuters, australianul va efectua o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini recuperarea unui pilot neo-zeelandez accidentat grav în urma unui accident din Superleague Formula.

Neo-zeelandezul Van der Drift a suferit multiple fracturi în urma unui accident spectaculos petrecut în cursa de la Brands Hatch din Superleague Formula la începutul lunii august. Acesta s-a rostogolit în aer, iar monopostul a luat foc în momentul impactului cu solul.

Tratamentul pentru recuperare este extrem de scump, iar pilotul are nevoie de bani pentru că nu şi-l poate permite. Astfel, Mark Webber a decis să iniţieze o acţiune în acest sens pentru a veni în sprijinul său. Pilotul Red Bull Racing va participa marţi la o cursă demonstrativă de karting ce va avea loc la Milton Keynes, acolo unde are sediul echipa sa, şi care se va încheia cu o strângere de fonduri pentru neo-zeelandez.

"Este cu adevărat onorant să văd că atât de mulţi prieteni din aceasta industrie mă sprijină în această perioadă dificilă", a declarat Webber.

Decizia pilotului australian de a se implica în acest caz vine ca urmare a accidentului asemănător pe care l-suferit în Marele Premiu al Europei, nu că acesta din urmă a fost mult mai norocos, scăpând fară niciun fel de răni.

Vezi aici accidentul teribil suferit de neo-zeelandez

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite