Moto GP: Stoner, victorie la Motegi, Lorenzo, virtual campion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casey Stoner la a doua victorie consecutivă
Casey Stoner la a doua victorie consecutivă

Australianul Casey Stoner (Ducati) a obţinut a doua victorie consecutivă la MotoGP, după ce s-a impus, duminică, în Marele Premiu al Japoniei de la Motegi.

Pilotul celor de la Ducati a fost urmat de Andrea Dovizioso (Honda), care a plecat din pole position şi de Valentino Rossi (Yamaha).

Jorge Lorenzo, spaniolul de la Yamaha, a făcut un nou pas spre titlu după ce a ocupat locul patru. Lorenzo, virtual campion mondial şi-ar putea asigura şi matematic titlul mondial duminica viitoare, la Sepang, după ce principalul său rival, Dani Pedrosa, a suferit o triplă fractură de claviculă în antrenamentele de la Motegi.

Lorenzo are 297 de puncte, cu 69 mai multe decât Pedrosa care are şanse minime de a mai concura în acest sezon, cu patru curse rămase de disputat. Pe locul al treilea se află Casey Stoner cu 180 de puncte.

Tot astăzi, la clasa Moto 2 s-a impus Toni Elias (Moriwaki), care a fost urmat de compatriotul său Julian Simon (Suter) şi de cehul Karel Abraham (FTR). În clasamentul general conduce Elias (249 puncte) urmat de Simon (168 puncte) şi de italianul Andrea Iannone (Speed Up, 147 puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite