Valentino Rossi este cu sufletul alături de poportul japonez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multiplu campion mondial la motociclism viteză, Valentino Rossi s-a declarat profund impresionat de cele petrecute în ultima săptămână, în Japonia. Italianul a transmis un mesaj poporului nipon în care şi-a exprimat solidaritatea cu acesta,

Supranumit "Doctorul", Rossi este cu sufletul alături de japonezi, "care trăiesc momente foarte dificile. Ceea ce s-a întâmplat este cu adevărat teribil. Poporul japonez este însă unul puternic, capabil să renască. Noi toţi suntem alături de el".

Aflat la debutul cu Ducati în Campionatul Mondial, italianul a vorbit şi despre modul în care s-a comportat noua sa motocicletă: "Cred că aş fi putut să merg mult mai repede în teste dacă nu m-ar fi durut atât de tare umărul. În acest weekend, vom avea sesiune a câte 45 de minute şi una de o oră. Trebuie să meargă mult mai bine. Umărul nu este, totuşi, singura mea problemă. Noi trebuie să găsim soluţii pentru a rula mai repede şi a avea cel mai bun ritm. Orice s-ar întâmpla, eu sunt foarte motivat la debutul meu cu Ducati. Va fi un moment emoţionant duminică", a declarat Valentino Rossi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite