Mihai Leu revine în raliuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu
Mihai Leu

După doi ani de pauză, Mihai Leu va urca din nou la volanul unei maşini de curse. După ce a fost primul român campion mondial la box profesionist şi campion naţional de raliuri în 2003, Mihai Leu intră în lupta pentru titlul de „Campionul Campionilor".

Actualmente managerul echipei Jack Daniel's Rally Team, Mihai Leu va reveni, în weekendul 5 - 6 noiembrie, la volanul unei maşini de curse pentru Dementor Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa Campionilor".

„De când sunt Team Managerul echipei Jack Daniel's Rally Team mi-a revenit dorinţa să fiu în maşina de raliuri. Din acest motiv, după o pauză de doi ani, mă voi urca în maşina lui Gergo Szabo pentru show-ul de la Sibiu. Sper ca spectatorii să fie în număr mare pentru că este un eveniment care merită să fie văzut", a spus Mihai Leu.

Dupa Gergo Szabo, Mihai Leu este cel de-al doilea campion care şi-a anunţat prezenţa la Dementor Rally Show. Mihai Leu a fost primul român campion mondial la box profesionist, după care, în 2003, a cucerit şi titlul de campion naţional la raliuri.

„Am amintiri plăcute de la Sibiu unde am şi câştigat ediţia din 2001 a Raliului Sibiului. Sincer, deabia aştept să urc din nou la volanul unei maşini de curse", a mai adăugat Mihai Leu.

Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura anul acesta în perioada 5 - 6 noiembrie pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelaşi pe care se desfăşoara şi super speciala din Raliul Sibiului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite