Schumacher: Cred că încă pot lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda unui start de sezon ezitant, septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher (Mercedes GP) crede că poate lupta în continuare pentru titlul mondial.

Schumacher se află în acest moment pe locul 10 în clasamentul piloţilor, cu noua puncte acumulate, la 30 de puncte în spatele liderului Felipe Massa, de la Ferrari.

Pilotul celor Mercedes aşteaptă cu interes primul Mare Premiu din Europa, cel de la Barcelona, acolo unde echipa germană va sosi cu o serie de îmbunătăţiri aduse monopostului.

„Cred că încă pot lupta pentru titlu. Dacă vedem sistemul de punctaj, acesta te poate ajuta, chiar şi în cazul în care abandonezi într-o cursă, aşa cum s-a întâmplat cu Alonso sau cu mine. Se poate astfel întâmpla oricui din vârf şi dacă vom fi îndeajuns de rapizi în dezvoltarea maşinii nu văd de ce nu am putea lupta pentru titlu", a declarat Schumi pentru autosport.com.

Cel care i-a acordat în continuare şanse lui Schumacher, a fost unul dintre rivalii săi, Fernando Alonso de la Ferrari.

Schumacher a comentat şi reacţiile negative din presă la adresa sa. „Este normal ca feedback-ul din mass media să nu fie pozitiv, dar ştiu ceea ce am făcut, ştiu ceea ce va urma şi nu am motive să fiu dezamăgit. Eu sunt în continuare fericit pentru această revenire şi dacă altora nu le place este alegerea lor", a completat septuplul campion mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite