McLaren: "Titlu mondial se va decide în ultima etapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii echipei McLaren sunt convinşi că lupta pentru titlu va fi foarte strânsă până în finalul sezonului, chiar dacă în acest moment britanicii se află la o distanţa de opt puncte faţă de liderul Red Bull.

"Campionatul este foarte echilibrat în acest moment. Am avut o performanţă slabă în Ungaria şi diferenţa faţă de Ferrari şi Red Bull a fost semnificativă, ceea ce a cauzat coborârea noastră. Următoarele curse vor reprezenta o cursă directă de dezvoltare, întrucât la începutul anului ştiam că piloţii vor fi foarte apropiaţi. Depinde ce putem inventa de acum până la finalul sezonului".

"Având în vedere performanta din Ungaria, revenirea la circuite cu caracteristici similare ar trebui să reprezinte o îngrijorare, dar muncim din greu pentru a face ceva în această privinţă. Aşteptăm un upgrade pentru Singapore şi, dacă lupta pentru titlu rămâne la fel de echilibrată ca în acest moment, vom avea un pachet de dezvoltare şi în ultima cursă", a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al echipei McLaren.

Britanicii au câştigat doar patru puncte la Hungaroring şi au cedat poziţia de lideri în clasamentul constructorilor rivalilor de la Red Bull Racing, care au un avantaj fragil de opt puncte înainte de Marele Premiu al Belgiei din acest weekend.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite