Hamilton: "Trebuie neapărat să modificăm maşina, altfel vom pierde campionatul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă este în continuare lideră şi în clasamentul piloţilor şi în cel al constructorilor, McLaren nu a fost înstare să urce pe podium la Marele Premiu al Germaniei.

Lewis Hamilton este de părere că echipa sa trebuie rapid să îşi îmbunătaţeasca monopostul pentru a putea să rămână în frunte până la finalul campionatului.

"Ferrari şi Red Bull au prins o viteză serioasă. Trebuie să ne întoarcem la tabla de desen, să ne dăm seama unde pierdem şi să încercăm să recuperăm. Am fost puţin mai aproape de ei în cursele recente, dar diferenţa din cursă este acum mai mare. Am făcut tot ce am putut la start, dar ştiam că acela este locul unde pot face ceva pentru a recupera ceva şi am reuşit să câştig două locuri. Dar a fost o cursă foarte dificilă, maşina nu a fost fantastică, iar Ferrari şi Red Bull au fost rapizi", a declarat campionul mondial din sezonul 2008.

Una dintre posibilele explicaţii pentru rezultatele modeste ale echipei McLaren în Germania este legat de noua configuraţie a aripii faţă a rivalilor de la Ferrari şi Red Bull, care permite coborârea acesteia în timpul cursei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite