Massa: "Nu am văzut liniile pe grila de start de la Spa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională a povestit săptămâna trecută faptul că Felipe Massa a încălcat regulamentul sportiv al Formulei 1 în Marele Premiu al Belgiei, poziţionându-se cu aproximativ un metru mai în faţă decât prevede delimitarea de pe grila de start.

Rezultatele cursei de la Spa-Francorchamps nu mai pot fi însă modificate, întrucât probele video au fost prezentate după publicarea rezultatelor oficiale de către FIA, iar pilotul Scuderiei Ferrari a recunoscut că a comis o infracţiune, dar aceasta a fost involuntară.

Brazilianul susţine că nu a văzut liniile care delimitează locul pe grila de start, întrucât are un amplasament foarte jos în cockpitul monopostului F10.

"Probabil că sunt cel mai mic pilot în monopost, sunt poziţionat foarte jos în maşină şi poate că dacă aş fi fost puţin mai înalt ar fi fost mai uşor să văd. Cu siguranţă nu am putut să văd liniile foarte bine, aşa că am fost puţin în exterior. Asta este", a declarat Massa reporterilor prezenţi în paddock-ul circuitului de la Monza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite