Massa: "Marele Premiu al Marii Britanii este foarte important pentru Ferrari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felipe Massa
Felipe Massa

Ferrari a introdus un update semnificativ în Marele Premiu al Europei, în special prin noul sistem de evacuare asemănător cu cel al rivalilor de la Red Bull Racing. Rezultatele nu au fost însă cele dorite, cauza principală fiind apariţia Safety Car-ului pe circuit după accidentul suferit de Mark Webber.

Pilotul italienilor, Felipe Massa, consideră că Marele Premiu al Marii Britanii va evidenţia dacă Ferrari deţine un monopost capabil să lupte pentru victorie cu Red Bull şi McLaren."Sper să facem un nou pas înainte în acet weekend, cu noile update-uri pe care le aducem în Anglia, pentru că am văzut la Valencia şi chiar şi în Canada că F10 progresează în termeni de competitivitate, chiar dacă din motive diferite acest lucru nu s-a tradus în rezultate bune în cursă".

"De fapt, acest weekend ar trebui să ofere un test clar al îmbunatăţirilor pe care le-am adus, atât în termeni de performanţă, cât şi în ceea ce priveşte locul nostru comparativ cu echipele poziţionate în faţa noastră. Dintre circuitele pe care am concurat până acum în acest an, Silverstone este cel mai mult similar cu Istanbul, unde nu am fost competitivi, aşa că dacă F10 funcţionează bine acolo vom şti că suntem pe drumul cel bun", a explicat brazilianul pe blogul său găzduit de Ferrari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite