Massa: "Suntem slabi în calificări!!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul scuderiei Ferrari, Felipe Massa, este de părere că rezultatele din calificări reprezintă în continuare punctul slab al echipei.

"Şansele Scuderiei Ferrari în cele două campionate arată mult mai bine acum decât înainte să abordăm aceste 3 curse din Asia. Încă este posibil să câştigăm titlul constructorilor şi Alonso a devenit lider în clasamentul piloţilor, aşa că suntem în luptă. Trebuie să muncim din greu în ultimele două runde şi ştim că trebuie să ne îmbunătăţim performanţele de sâmbătă. Calificările sunt încă punctul nostru slab, chiar dacă trebuie să luăm în calcul cât de puternici sunt cei de la Red Bull pe un singur tur", a spus brazilianul.

Massa aşteaptă cu nerăbdare să concureze în Brazilia la finalul săptămânii viitoare în faţa propriilor suporteri."Acum pot aştepta cu nerăbdare următoarea cursă din oraşul nostru natal. Este adevărat că Red Bull au fost foarte puternici şi au câştigat în Brazilia, dar în anii anteriori Ferrari a fost cea mai puternică echipa din 2006 până în 2008, monopostul nostru mergând foarte repede la Interlagos. Iubesc să concurez aici şi abia aştept să ies pe pistă în faţa propriilor suporteri", a mai precizat el.

Fernando Alonso a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud şi a devenit lider în clasamentul general cu numai două curse înainte de final, chiar dacă înainte de cursa de la Monza spaniolul avea în cont o singură victorie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite