Massa: "Îl voi ajuta pe Alonso să câştige titlul mondial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felipe Massa este decis să îl ajute pe colegul său de echipă, Fernando Alonso, în lupta pentru titlul mondial.

Pilotul celor de la Ferrari susţine că va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe coechipierul să cucerească al treilea titlu mondial şi admite ca pentru a-şi îndeplini obiectivul trebuie să lupte de la egal la egal cu ceilalţi candidaţi la trofeul suprem.

"În primul rând trebuie să ne calificăm bine sâmbătă, iar în cursă vreau să fiu în mijlocul luptei pentru titlul piloţilor, să lupt cu acei 5 piloţi care urmăresc titlul. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru a contribui la aspiraţiile pe care le au Ferrari şi Alonso în finalul campionatului. Ştiu că întreaga echipă este impulsionată pentru provocările din aceste ultime 3 curse şi sunt determinat să le ofer tot ce am mai bun", a declarat brazilianul pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Configuraţia circuitului Yeongam ar putea dezavanaja Red Bull Racing din cauza celor trei linii drepte foarte lungi din primul sector, motiv pentru care Massa este încrezător că monopostul F10 se va dovedi competitiv în Coreea de Sud.

"Cu excepţia cazurilor în care Red Bull s-a desprins de pluton, Ferrari a fost competitivă pe cele mai multe circuite şi nu există niciun motiv pentru ca lucrurile să stea altfel de această dată", a mai precizat el.

Massa nu mai are nicio şansă matematică de a cuceri titlul mondial după abandonul suferit în Japonia cu două săptămâni în urmă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite