Massa: "Nu vreau să fiu al doilea Barichello! Mai bine mă retrag"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă pare să se împace cu ideea că este privit ca pilot secund al scuderiei Ferrari, Felipe Massa, ameninţa că se va retrage anul viitor dacă acest lucru nu se va schimba.

Plecat de pe picior de egalitate cu Fernando Alonso la începutul sezonului, Felipe Massa a scăzut treptat în preferinţele Scuderiei Ferrari, totul culminând cu ordinele de echipa de la Marele Premiu al Germaniei.

"Cu siguranţă nu vreau să devin al doilea Rubens Barrichello al Scuderiei Ferrari. Dacă se va întâmpla asta, voi înceta să mai pilotez. Nu voi concura cu gândul că sunt eligibil doar pentru locul 2", a declarat el.

Massa recunoaşte că nu este în cea mai bună formă în acest sezon, considerând că Alonso nu îi este cu nimic superior lui Michael Schumacher şi Kimi Raikkonen, foştii săi coechipieri din 2006 şi, respectiv, 2007-2009.


"Cu siguranţă Alonso este foarte bun. Dar nu este mai bun decât ceilalţi coechipieri. Eu nu sunt la fel de bun ca de obicei, pentru că am avut mari problemecu pneurile. Pentru stilul meu de pilotaj, chiar şi pneurile soft sunt prea tari. Şi sunt sigur că mulţi piloţi au aceeaşi probă. Nu cred că Michael Schumacher a uitat cum să piloteze", a adăugat el.

Referindu-se la ultimele patru curse ale sezonului, Massa a recunoscut faptul că este nevoit să îl ajute pe coechipierul său, câştigând mai multe puncte decât adversarii lui Alonso la titlu.

"Dacă sunt în faţa celorlalţi piloţi, dar în spatele lui Alonso pentru a lua puncte de la rivali, cu siguranţă că asta este pozitiv pentru Alonso. Asta voi încerca să fac", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite