Heikki Kovalainen şi Jarno Trulli rămân la Lotus în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa malaeziană Lotus este determinată să câştige puncte cu regularitate anul viitor, iar pentru realizarea acestui obiectiv este foarte posibil să continue cu actualii piloţi, Heikki Kovalainen şi Jarno Trulli. Lotus Racing este singura dintre noile echipe care a mizat în acest an pe o linie de piloţi cu experienţă.

"Cred că intenţia este să rămânem cu piloţii pe care îi avem. Cred că fac o treabă foarte bună. Kovalainen a devenit din ce în ce mai bun, şi-a recăpătat încrederea şi îl împinge foarte tare din spate pe Trulli. Aşa se întâmplă cu piloţii experimentaţi, dacă le oferi un monopost competitiv pot obţine performante. Trulli a demonstrat că încă poate avea tururi foarte buni atunci când are un weekend lipsit de probleme tehnice", a explicat britanicul motivele pentru care echipa merge pe mâna celor doi piloţi ai săi.

Anterior, presa internaţională a speculat că Lotus Racing este interesată să-l promoveze ca titular pe Fairuz Fauzy, actualul pilot de rezervă de naţionalitate malaeziană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite