Pascotă vrea să concureze sub licenţa FRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul Ionel Pascotă doreşte să revină sub autoritatea Federaţiei Române de Motociclism, după ce timp de un an a concurat sub o licenţă emisă de Federaţia Austriacă de Motociclism. Pascotă a revenit deja la MotoClubul Pascotă Racing Team Giroc, după o colaborare cu UCM Reşiţa, întinsă pe perioada a cinci sezoane competiţionale.

Ţinând cont că în sezonul 2009, Ionel Pascotă a concurat sub o licenţă emisă de catre Federaţia Austriacă (OeAMTC), sportivul se simte dator să ceară scuze Federaţiei Române de Motociclism, pentru prejudiciul de imagine adus printr-o campanie de denigrare, pornită din rândul propriilor susţinători” a declarat Vali Delianis, team managerul echipei Pascotă Racing Team Giroc, într-un comunicat trimis pe adresa Federaţiei Române de Motociclism.

Federaţia Română de Motociclism apreciază revenirea la matcă a sportivilor. Această salutară decizie a lui Ionel Pascotă urmează să fie supusă atenţiei Biroului Federal şi a Comisiei de Viteză, în competenţa cărora se află licenţierea sportivului” a declarat Gabriel Olariu, secretar general al Federaţiei Române de Motociclism.
 
În comunicatul venit din partea Pascotă Racing Team Giroc, se mai arată că dat fiind statutul de cetăţean de onoare al comunei Giroc, deţinut de Ionel Pascotă,  primarul Iosif Ionel Toma s-a arătat deosebit de bucuros să îl poată ajuta să aducă noi titluri de campion în această comună.

"Pentru sezonul competitional 2010, încă suntem în faza de construcţie a echipei şi în acest moment, moto clubul are înscrişi şase piloţi, care vor concura la clasele Supersport si Superbike, dintre care cel mai valoros este sportivul Ionel Pascotă", a mai afirmat Vali Delianis. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite