VIDEO: Accident terifiant în Indy Car. A zburat cu monopostul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul american Mike Conway a fost protagonistul unuia dintre cele mai terifiante accidente din motorsport din ultimii ani.

Conway a zubrat câţiva metri cu monopostul, după un acroşaj cu Ryan Hunter şi s-a izbit de parapetul de beton, maşina pulverizându-se în aer. Accidentul a avut loc în celebra cursă Indianapolis 500, în turul 199.

Cursa se apropia de final iar unele monoposturi au fost sfătuite de la boxe să încetinească pentru a economisi combustibil. Dennis Reinbold, patronul echipei pentru care concurează Conway, nu a mai apucat să-şi avertizeze pilotul prin radio. "Eram gata să-i spun lui Mike că unii piloţi încetinesc şi ar trebui să aibă grijă. Deschisesem comunicaţia dar n-am apucat să rostesc nici măcar un cuvânt întreg", a povestit Reinbold după cursă.

Imediat după accident au urmat câteva minute de dramatism, toţi cei prezenţi aşteptând să vadă ce s-a întâmplat cu pilotul de 26 de ani. Acesta a scăpat  doar cu o fractură la picior şi a părăsit conştient circuitul, făcându-le semne cu mâna spectatorilor.

Iată teribilul accident:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite