Hamilton "Am pierdut titlul din cauza monopostului. Nu este destul de rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton se află la 24 de puncte de liderul Fernando Alonso şi va avea o misiune imposibilă la Abu Dhabi. Britanicul consideră că nu mai are nicio şansă la titlul din cauza faptului că monopostul McLaren nu este suficient de rapid.

"Dacă nu am fost suficient de rapizi aici, nu vom fi suficient de rapizi nici în Abu Dhabi. Nu sunt prea multe lucruri de spus. Nu am fost nicăieri, nu am avut aderentă. Pur şi simplu, monopostul nu a fost atât de bun precum în antrenamente. Pe liniile drepte nu am simţit ca sistemul F-duct a funcţionat, m-am chinuit să depăşesc piloţii întârziaţi, iar Fernando Alonso a trecut ca un glonţ pe lângă mine. Nu poţi câştiga cu un monopost care nu este suficient de rapid. Trebuie să ne concentrăm să câştigăm puncte în clasamentul constructorilor", a mărturisit biritanicul.

"Am câştigat titlul în Brazilia anul trecut şi l-am pierdut tot aici în acest an. Dar în ansamblu a fost un sezon bun. A fost un sezon de învăţare şi un bun antrenament pentru anul viitor. Cred că putem construi pe baza acestui sezon. Hamilton poate încă să câştige titlul, dar primii 3 piloţi trebuie să aibă mari probleme ca asta să se întâmple, aşa că va fi dificil pentru el. Acum am ieşit din luptă, aşa că voi trata ultima cursa la fel ca şi pe aceasta: mă voi distra şi voi încerca să mă bucur de ea", a precizat el.

Coechipierul său Jenson Button, care nu mai are nicio şansă la titlu după ce a terminat cursa din Brazilia doar pe locul 5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite