Hamilton: "Încă mai pot câştiga titlul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă vine după două abandonuri consecutive la Suzuka. Lewis Hamilton este în continuare foarte optimist în ceea ce priveşte câştigarea titlului în acest sezon.

Pilotul britanic are de recuperat un deficit de 20 de puncte faţă de lider, australianul Mark Webber.

"Fac tot ce pot pentru a încerca să recuperez. Planul meu nu este să văd cât de mult munceşte echipa şi cum îmi dezamăgesc familia, prietenii şi pe mine însumi. Mai sunt patru curse şi privind istoria acestui sport şi în special a acestui sezon vedem cât de echilibrat este campionatul după ce atât de mulţi piloţi au comis greşeli în anumite situaţii. Cu siguranţă asta demonstrează că nu este imposibil pentru mine. Încă sunt optimist. Am o misiune dificilă, dar simt că am aceeaşi oportunitate ca oricine. Trebuie doar să muncesc din greu şi să mă asigur că termin cursele", a declarat fostul campion mondial.

Cu toate că în ultima perioadă a fost mai mult criticat decât lăudat pentru stiului săi deosebit de agresiv, britanicul nu se dezminte şi spune că scopul lui într-o cursă nu este să treacă linia de sosire oricum ar fi.

"Mă uit la toate cursele şi încerc să evaluez pentru a vedea dacă pot îmbunătăţi. Este dificil să evidenţiez o anumită parte, bineînţeles că aş putea să pilotez în cerc fără să depăşesc pe nimeni şi să-şi păstrez poziţia, asta este uşor, dar eu nu sunt aşa şi asta nu se va întâmpla. Nu cred că această cursă va fi mai importantă decât restul, toate sunt importante pentru a câştiga maximim de puncte. Tot ce pot să fac este să încerc să recuperez şi să fiu eu însumi în toate cursele", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite