Hamilton: "Nu-mi pot permite să mai fac nicio greşeala!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a pierdut poziţia de lider în clasamentul general al piloţilor după eroarea comisă la Monza, Lewis Hamilton consideră că orice greşeală de pilotaj în ultimele cinci curse ale anului ar pune capăt speranţelor pentru un nou titlu mondial.

Chiar dacă diferenţa de cinci puncte dintre el şi Webber se poate recupera într-o singură cursa, pilotul echipei McLaren a admis că nu-şi mai poate permite luxul de a comite greşeli şi că singura metodă de a cucerit titlu este să câştige puncte în fiecare Mare Premiu.

"Am avut două abandonuri şi o victorie în ultimele trei curse şi, chiar dacă asta nu sună rău, înseamnă că am pierdut anumite puncte în favoarea celorlalţi piloţi aflaţi în lupta pentru titlu. Iar aceste rezultate nu sunt suficiente pentru a câştiga titlul. Voi continua să forţez, voi aborda fiecare cursă la timpul ei, dar mă voi asigura că voi ajunge la linia de sosire în următoarele cinci curse. Asta este mai important decât orice. Merg în Singapore pentru a câştiga", a declarat britanicul.

Chiar dacă greşeala de pilotaj din Italia l-a costat puncte preţioase, britanicul priveşte partea pozitivă a lucrurilor şi spune că a învăţat ceva din această experienţă neplăcută.

"În situaţii proaste trebuie să absorbi toate lecţiile care trebuie învăţate. Absorbi acea informaţie, pui experienţă proastă pe o parte, te foloseşti de beneficii şi mergi mai departe. M-am trezit luni dimineaţa şi eram deja concentrat pe următoarea cursă, pe îmbunatăţirea monopostului şi pe apropierea titlului mondial. Nu poţi opri lucrurile negative, dar suntem într-o poziţie bună şi trebuie să capitalizăm acest lucru", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite