Schumi, antrenament cu delfinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schumacher şi delfinul Nila la Sea World din Melbourne
Schumacher şi delfinul Nila la Sea World din Melbourne

Sosit printre primii piloţi în Australia, pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Melbourne, care va avea loc duminică, Michael Schumacher s-a pregătit intens pentru a doua cursă a sezonului.

Cunoscut ca un adept al unor intense antrenamente fizice, Schumi a inclus în programul său şi o inedită sesiune de înot alături de delfinii de la "Lumea Acvatică", un uriaş parc tematic din Melbourne.

Germanul a fost surprins de fotoreporteri alături de noul său partener de antrenament, delfinul Nila. Schumi speră la un progres în cursa de la Melbourne, faţă de primul Mare Premiu al sezonului, cel din Bahrain, când a terminat pe locul şase.

Doi dintre principalii contracandidaţi la supremaţie ai septuplului campion mondial, Sebastian Vettel şi Lewis Hamilton, au preferat la rândul lor o serie de inedite exerciţii fizice.

Germanul Vettel a luat lecţii de aruncare a bumerangului, arma tradiţională de vânătoare a australienilor, în timp ce britanicul Hamilton a pilotat un uriaş iaht, fost participant în competiţiile oceanice.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei va avea loc duminică, 28 martie, pe circuitul de la Albert Park şi va fi transmis în direct de TVR 1, de la ora 8.55.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite