Button, circumspect înainte de Malaysia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strategia lui Button a dat  roade în Australia
Strategia lui Button a dat roade în Australia

Deşi a câştigat Marele Premiu al Australiei, pilotul britanic Jenson Button, de la McLaren Mercedes, nu are prea mari speranţe pentru o evoluţie bună şi în cursa din Malaysia, care va avea loc duminică, la Sepang.

„Caracteristicile circuitului nu avantajează monopostul pe care îl avem. Trebuie să luăm în considerare acest lucru, precum şi faptul că alte echipe se vor fi simţi mai confortabil la Sepang. Însă ne vom lupta clar pentru primele poziţii", a declarat Button.

Dacă circuitul de la Sepang ar putea pune probleme monopostului McLaren, lui Button îi vine ca o mănuşă. „Îmi place la nebunie să pilotez aici şi va fi o ocazie excelentă să îmi îmbunătăţesc relaţia cu maşina. Este un circuit care cere nu numai delicateţe şi precizie, dar şi un angajament serios în porţiunile de mare viteză", a mai spus britanicul, care deţine titlul de campion mondial, câştigat anul trecut pentru Brawm GP.

Marele Premiu al Malaysiei de la Sepang va avea loc duminică, 4 aprilie şi va fi transmis în direct de către TVR 1 de la ora 10.55.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite