Formula 1: Se închid fabricile echipelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de Formua 1 au decis să îşi închidă fabricile timp de două săptămâni ca o măsură de reducere a costurilor. Vacanţa este prilejuită de întreruperea pentru trei săptămâni a Campionatului Mondial care se va relua în perioada 27-29 august, odată cu Marele Premiu al Belgiei.

McLaren, Mercedes, Williams şi Sauber şi-au închis unităţile de producţie la miezul nopţii de duminică spre luni, după Marele Premiu al Ungariei, care a avut loc la Budapesta.
"Este neobişnuit pentru pentru mine să am o pauză, dar probabil este bine pentru ceilalţi angajaţi", a declarat managerul echipei McLaren-Mercedes, Martin Whitmarsh.

Fabricile echipelor Ferrari şi Toro Rosso îşi vor închide porţile duminică, iar uzina furnizorului de motoare Cosworth a fost oprită marţi. "Cred că întregul personal merită o pauză", a spus Mark Gallagher, coordonatorul operaţiunilor Cosworth în Formula 1.

Miercuri, fabrica HRT va începe perioada de pauză, fiind urmată sâmbătă de cea a echipei Virgin. La începutul săptămânii viitoare, şi fabricile Red Bull, Renault şi Force India vor fi închise.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite