Briatore: "Ferrari n-are nicio şansă la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flavio Briatore, fostul director al echipei de Formula 1 Renault a declarat că Ferrari ar trebui să se orienteze deja pentru dezvoltarea unui monopost pentru sezonul 2012, deoarece n-are nicio şansă la titlu în acest an.

"Ar putea părea absurd, dar cred că Ferrari ar trebui să se concentreze deja pe maşina din 2012. Bineînţeles, echipa dispune de ingineri şi are mijloacele necesare, însă diferenţa de jumătate de secundă pe tur faţă de monoposturile Red Bull este o eternitate", a declarat Briatore, potrivit cotidianului spaniol AS. Fernando Alonso, actualul pilot al scuderiei, a câştigat două titluri mondiale la Renault atunci când echipa era condusă de Flavio Briatore. 

Şi fostul campion mondial Niki Lauda a apreciat că sezonul a început greu pentru Ferrari şi Fernando Alonso, ţinând cont de faptul că monoposturile italienilor au fost mai lente decât cele ale competitorilor direcţi, Red Bull şi McLaren. "Următoarele trei etape vor fi vitale, iar scuderia italiană trebuie să găsească soluţii pentru îmbunătăţirea performanţelor înainte de începerea traseului european", a spus Lauda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite