Mercedes GP a găsit deja înlocuitor pentru Michael Schumacher?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu a făcut un anunţ oficial, surse din presa internaţională susţin că pilotul german Michael Schumacher s-ar putea retrage la sfârşitul acestui sezon şi ar putea fi înlocuit de la Mercedes GP de Adrian Sutil.

Germanul a semnat un contract valabil trei ani cu Mercedes GP, anticipând corect faptul că va avea nevoie de mai mult de un sezon până să revină în froma care l-a consacrat, septuplul campion mondial câştigând doar 46 de puncte în acest sezon, parţial din cauza performantelor mediocre ale monopostului W01. Totuşi, germanul a fost surclasat şi de coechipierul sau Nico Rosberg, care a totalizat nu mai puţin de 112 de puncte.

Faptul că Schumacher s-ar putea retrage la finalul acestui sezon este confirmat şi de faptul că Mercedes GP şi-ar fi manifestat interesul pentru Adrian Sutil, care este în ultimul an de contract cu Force India.

Mutarea ar fi una logică pentru Mercedes GP, întrucât niciun alt pilot de top nu mai este liber de contract pentru 2011, iar Sutil are naţionalitate germană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite