Formula 1: Duel picant între nou venite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richard Branson văzut de rivalul său de la Lotus
Richard Branson văzut de rivalul său de la Lotus

Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2009 al Formulei 1 şi duelurile din 2010 se încing deja. Nou venite în Formula 1 echipele Virgin şi Lotus s-au înţepat una pe alta prin declaraţiile patronilor, Richard Branson, respectiv Tony Fernandes

Branson, cel care conduce imperiul Virgin, a a răspuns provocării lansate de Fernandes, fondatorul companiei aeriene Asia Air, care declarase, mai în glumă mai în serios, că scopul celor de la Lotus este să se claseze mai bine decât Virgin, în primul sezon de F1 al celor două echipe.

„Obiectivul numărul unu este să-i batem pe cei de la Virgin. Altfel mă voi retrage şi mă voi sinucide", a spus Fernandes la un forum de afaceri în motosport.

Replica lui Branson, care la rândul său deţine o companie aeriană, nu s-a lăsat aşteptată, ba mai mult a ridicat miza. „Nu vreau ca Tony să se sinucidă. Poate găsim o altă provocare", a spus Branson la lansarea oficială a echipei sale. „Cum amândoi deţinem câte o companie aeriană, atunci când îl vom învinge poate să vină să lucreze ca stewardesă la noi. Oferim reciprocitate, deşi nu ştiu cum îmi stă într-un costum de stewardesă, dar fac acest pariu pentru a-l câştiga", a completat patronul de la Virgin.

Dacă Branson nu ştie cum i-ar veni un costum de stewardesă, Tony Fernandes i-a oferit imaginea pe site-ul propriei echipei, unde a publicat un trucaj cu adversarul său în rolul unei însoţitoare de bord de la Asia Air. „Cred că i s-a potrivit de minune. Dar din câte îl ştiu eu va fi greu să-l oprim să întrebe pasagerii: „Cafea, ceai, eu?", a replicat acid Fernandes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite