Ferrari: "Massa l-a lăsat de bună voie pe Alonso să treacă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că Ferrari a scăpat fără niciun fel de penalizare după incidentele din Marele Premiu al Germaniei, scuderia italiană susţine în continuare că lui Felipe Massa nu i s-a impus să îl lase pe Fernando Alonso să îl depăsească, ci acesta l-a lăsat pe spaniol să trecă de bună voie pentru că era supărat.

"Lui Massa i s-a spus că este mai lent decât Alonso pentru a-l motiva. Supărat din cauza mesajului, Massa a decis să încetinească, iar acest lucru a condus la suspiciuni. Alonso nu ştie nimic despre ordinele de echipa", a declarat Garcia pentru postul spaniol de radio Cadena SER.

La rândul său, Jean Todt, preşedintele FIA, susţine că Ferrari nu a putut fi pedepsită pentru că nu au existat suficient de multe dovezi în sprijinul acuzaţiei că echipa a instituit ordine de echipă. "Înainte să spui că eşti vinovat, trebuie să dovedeşti că eşti vinovat. Toată lumea a negat că a fost un ordin de echipă", a declarat francezul pentru postul de televiziune BBC.

Cu toate acestea, fostul şef al Scuderiei a admis că este de acord cu opinia generală care susţine că Ferrari a utilizat ordine de echipa în Germania. "Tind să fiu şi eu de acord cu acest lucru", a precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite