VIDEO: Massa, hoţ neprins, negustor cinstit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felipe Massa a furat cu aproape un metru startul în Marele Premiu al Belgiei însă nimeni nu a realizat acest lucru până când pe internet au apărut imagini filmate din public de spectatori

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) investighează în prezent cum a fost posibil acest lucru. Nici sistemul care detectează starturile false, nici comisarii de cursă şi mai ales nici rivalii lui Massa, nu au sesizat că Felipe „a muşcat din caşcaval".

„Cum nicio plângere nu a fost înregistrată până la publicarea rezultatelor oficiale, duminică seară, clasamentul Marelui Premiu al Belgiei rămân neschimbate", se precizează într-un comunicat FIA.

Totuşi, forul care guvernează automobilismul mondial va cerceta cauzele care au determinat această eroare, astfel încât ea să nu se mai repete. În mod normal un senzor plasat în monopost ar fi trebuit să indice oficialilor cursei că vehiculul este plasat în afara poziţiei regulamentare.

Ferrari se află deja în atenţia FIA pentru ordinele de echipă de la Marele Premiu al Germaniei, incident pentru care a primit o amendă de 100.000 de dolari şi care va fi discutat cu ocazia Consiliului Mondial de săptămâna viitoare, la 8 septembrie.

Vezi aici cum Felipe Massa s-a plasat la aproximativ un metru dincolo de linia regulamentară de la start

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite