Button: "Schumacher va avea surprize"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jenson Button este deţinătorul titlului mondial
Jenson Button este deţinătorul titlului mondial

Britanicul Jenson Button, campion mondial en-titre de Formula 1, a declarat în presa germană că pilotul german Michael Schumacher, revenit în F1 cu Mercedes după 3 ani de absenţă, va avea multe surprize, iar acestea nu vor fi neapărat bune.

"Cred că Michael va redeveni un pilot rapid, dar va avea surprize, pentru că Formula 1 este diferită de ceea ce era acum 3 ani", a declrat Button pentru cotidianul Bild.

"Maşinile se conduc diferit, va trebui să se obişnuiască, cred că va fi un pic mirat la Bahrein la primul Mare Premiu al sezonului, pe 14 martie", a apreciat britanicul, în vârstă de 30 de ani, care s-a transferat la McLaren, în timp ce Schumacher, 41 de ani, l-a înlocuit la Brawn GP, preluată în noiembrie de Mercedes.

"F1 este un sport solicitant, dificil, aceasta este evident, dar Michael va fi în formă în martie, nu mă îndoiesc o secundă, pentru că el întotdeauna a trăit astfel. Nu a revenit pentru a evolua în locurile călduţe ale campionatului, dar şi eu sunt în formă", a atras atenţia Button.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite