Campionatul Mondial de Enduro vine din 2011 în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mani Gyenes la Romanian Extreme Adventure
Mani Gyenes la Romanian Extreme Adventure

Comisia de Enduro Cross Country a Federaţiei Internaţionale de Motociclism a luat decizia de a suplimenta începând cu sezonul 2011, formatul clasic de opt etape al Campionatul Mondial de Enduro (Maxxis World Enduro Championship), cu încă o etapă.

Etapa se va desfăşura în România pe 9 - 10 iulie în zona Buzăului şi va fi organizată de clubul Extreme Adventure Buzău.

Decizia de suplimentare cu încă o etapă a fost reconfirmată de către promotorul competiţiei Maxxis World Enduro Championship, firma ABC Communications, prin Alain Blanchard, potrivit Federaţiei Române de Motociclism.

Preşedintelel clubului Extreme Adventure Buzău, Florin Radu, a anunţat că la Congresul FIM din octombrie 2010 vor fi stabilite costurile de organizare.

Extreme Adventure Buzău organizează cea mai lungă competiţie de off-road extrem din Europa, adresată atât motocicletelor cât maşinilor şi ATV –urilor, Romanian Extreme Adventure. Pe lângă enduro, clubul Extreme Adventure Buzău se concentrează şi pe trial, organizând la sfârşitul  lunii noiembrie 2009, în Bucureşti, prima competiţie de trial sincron din România, Off-Road Arena, eveniment care a adunat peste 15.000 de spectatori.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite