Citroen Racing Trophy, la ediţia a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend va debuta, odată cu sezonul 2010 al Campionatului Naţional de Raliuri, şi Citroen Racing Trophy, o competiţie automobilistică rezervată piloţilor care concurează pe modelele Citroen C2R2 sau C2R2 Max.

Prima etapă va avea loc în cadrul Raliului Braşovului şi îi va aduna la start pe Alex Filip, Daniel Ungur, Vlad Cosma şi Nistor Duval.

Condiţiile de participare la Citroen Racing Trophy sunt foarte simple, premiza principala fiind utilizarea unui model C2 R2 Max sau al unuia C2R2. Fiecare ehipaj trebuie să achite suma de 1000 de euro care reprezintă înscrierea în Trofeu şi posibilitatea de a accede la premiile puse în joc de Citroen. În această sumă sunt incluse şi doua combinezoane, pentru pilot şi copilot, cu însemnele Citroen Racing Trophy.

Această competiţiei permite piloţilor înscrişi participarea în oricare dintre cursele din Campionatul Naţional de Raliuri al României, dar şi în cele din ţările în care se desfăşoara deja trofeul, dând posibilitatea de a obţine premii foarte atractive.

Sunt premiate clasările în top 8 din cadrul grupei A, grupa în care sunt asimilate modelele Citroen C2 R2 Max şi Citroen C2 R2. Premiile totale puse în joc, pentru o etapă, se ridică la 15.300 de euro, primului loc fiindu-i alocaţi 4.000 de euro.

Constructorul francez organizează această competiţie în 7 ţări din Europa: Franţa, Portugalia, Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Repuclica Ceha şi Polonia. În România prima întrecere a avut loc anul trecut în Raliu Bârsei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite