Falsa prietenie dintre Hamilton şi Button

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi piloţi ai echipei McLaren, Lewis Hamilton şi James Button sfidează tensiunea dinaintea cursei de la Siverstone, de duminică, infirmând orice speculaţie că aceasta ar exista. Cei doi au încercat să îi convingă pe jurnalişti că cele şase puncte care îi despart în clasamentul la piloţi nu este un impediment în calea prieteniei lor.

Liderii clasamentului neagă orice neînţelegere care ar putea exista între ei, cu toate că toată lumea ţine să îi contrazică. Damon Hill spune că lupta dintre ei va devein din ce în ce mai aprigă cu cât finalul sezonului se apropie, în timp ce pilotul echipei Red Bull, Mark Webber este convins că între ei nu poate exista o relaţie caldă în acest moment crucial al competiţiei.

Hamilton, actualul lider al clasamentului piloţilor, glumeşte şi spune că Button va fi în "filmul de duminică" James Bond iar el va fi personajul negativ.

Coechipierul său este mult mai serios în ceea ce priveşte speculaţiile potrivit cărora tensiunile dintre ei sunt mult mai puternice acum, exact înainte de a concura amândoi în faţa propriilor fani. "Este obligatoriu să lucram împreună, pentru că acest lucru ajută echipa. Când suntem pe circuit fiecare dintre noi, vrea să îl bată pe celălalt, dar acum nu suntem acolo. Mă distrează foarte tare faptul că toată lumea bănuieşte că nu ne-am înţelege."

Presa engleză bănuieşte că aceasta este o strategie care le-ar putea aduce avantaje duminică britanicilor. Se pare că Hamilton şi Button s-au distrat întrecându-se la bordul unor maşini Scalextric. Vechiul circuit a fost mărit cu aproximativ 700 de metri, iar niciun pilot nu are voie să testeze acea porţiune până în calificari. Există anumite speculaţii precum acestă porţiune a fost inclusă în acel test.

Hamilton a recunoscut că acest circuit este preferatul lui şi speră să facă o impresie cât mai bună în faţa propriilor suporteri, duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite