Button: "Imposibilul nu există pentru mine! Lupt în continuare pentru titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că rezultatele slabe din ultima perioadă l-au îndepărtat de liderul Alonso la 42 de puncte Jenson Button susţine că ar regreta toată viaţa dacă ar renunţa la lupta pentru titlul mondial în acest sezon, deşi are şanse minime să cucerească un nou trofeu.

Chiar dacă are patru contracandidaţi pentru câştigarea titlului, Button susţine că va continua să lupte pentru titlu până la sfârşitul sezonului, considerând că Marele Premiu al Coreei de Sud a demonstrat că orice este posibil în Formula 1.

"Întotdeauna am spus că voi lupta când va fi imposibil din punct de vedere matematic. Sigur, dacă scriem pe hârtie, trebuie să admit că este o cursă lungă, dar aş regreta tot restul vieţii mele dacă aş alege să renunţ şi apoi circumstanţele mi-ar fi oferit şanse la titlu. pentru mine, situaţia este aceeaşi: voi lupta până când nu va mai fi posibil pentru mine. În Formula 1 nu ştii niciodată, este posibil să câştig la Interlagos, să obţin punctajul maxim şi niciunul dintre candidaţii la titlu să nu câştige puncte. Dacă este o cursă pe ploaie, se poate întâmpla uşor", a declarat campionul mondial en-titre pentru site-ul său oficial.

Button este încurajat şi de faptul că McLaren va introduce o nouă serie de update-uri în Marele Premiu al Braziliei, cu ajutorul cărora echipa speră să se apropie şi mai mult de rivalii de la Red Bull şi Ferrari.

"Pentru Brazilia aducem mai multe update-uri pentru monopost. Asta m-a impresionat întotdeauna la echipa noastră, ritmul de dezvoltare este continuu şi toată lumea este determinată să facă monopostul mai rapid. Întotdeauna încercam părţi noi şi facem schimbări. Nu am întrerupt priogramul de dezvoltare încă, aşa că sper la un nou pas înainte în performanţa în Brazilia. Este un circuit care ar trebui să ni se potrivească, aşa că deja aştept cu nerandare", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite